Дати нам можливість зрозуміти чому виникли проблеми - опишіть, будь ласка, умови його утримання та заходи, що були Вами проведені після купівлі. Відразу скажу, що рослина у Вас хвойна, має назву подокарпус. І якщо "голки" засохнуть, вона більше не відновиться. Условия первичны... Сначала создай - потом покупай... или копай...
Купили мені його в червні, спочатку все було добре, дерево стало живіше, листочки піднялися, позеленіли)))) але я часто почала їздити у відрядждження, перево віддала співробітниці, поливала його часто місяць всьо було добре, але коли почало на вулиці воно почало сохнути (воно стояло на вікні). Що мені робити) + на листках якісь дивні білі плями, такі як наліт))) незнаю що робити....
Виглядає на те, що Ви його залили. І оскльки він хвойний, то з такою клінічною картиною скоріше мертвий ніж живий... Потрібно скоротити полив, обробити крону сумішшю вітамінів (візьміть у аптеці вітаміни для ін'єкцій В1, В6, В12, на один літр води влийте по ампулі кожного, розмішайте та обробіть крону). Трохи згодом, коли підсохне ґрунт і можна буде полити рослину, знову змішайте вітамінну суміш, полийте та обробіть крону. Условия первичны... Сначала создай - потом покупай... или копай...